Trener: Laura Camelo Delgadillo og Margit Gåsø Schefte
JU15 Frænahallen Onsdag 18:30 - 20:00
JU15 Fræna U-skole Fredag 16:30 - 18:00

Siste nytt

RM JU15, 25.01.2014:

Jentene er kvalifisert for NM U15 i Stavanger!!!! 3.plass i RM holdt for å komme til NM siden finalen ble ett rent Blindheims oppgjør! Nå er det bare for jentene å begynne å glede seg til nok ett NM sluttspill i U15 klassen!!

Rankingturnering 3 JU15, 11.01.2014:

Jentene spilte seg til nok en semifinale, og endte opp med å vinne bronsefinalen mot Ålesund VK i sesongens 3.rankingturnering! FVK har nå tatt ett godt grep om 3.plassen sammenlagt denne sesongen!

Rankingturnering 2 JU15, 23.11.2013:

Jentene storspilte på hjemmebane, og med Blindheim IL som er så suverene i klassen, så ble det bare rom for ett lag som kunne komme videre til en semifinale da våre lag havnet i samme pulje. Det innbyrdes oppgjøret ble en spenende kamp hvor Fræna VK 2 vant 2-1 til slutt. Med tap i smien mot Molde VBK og seier i bronsefinalen mot Blindheim IL 2 ble det en kjempefin 3.plass for jentene. Også 2.laget avsluttet turneringen med en seier, og viste at begge våre lag kan slå godt fra seg i klassen! 3.- og 7.plass er kjempebra!!

Rankingturnering 1 JU15, 26.10.2013:

Jentene endte på en fin 4.plass etter å ha tapt bronsefinalen med knappest mulig margin, 14-16 i 3.sett. Med 7 debutanter på laget, så må vi si at dette er mer en godkjent av våre unge håpefulle!